Dværge

Krav: Du skal have skæg.

 

Generelt om dværge

Dværge går kun i krig hvis det er nødvendigt, det vil sige at dværge ikke går rundt og smadrer folk for sjov. Dværge handler rigtig meget og med alt muligt, men de er meget grådige.

Dværge kan arbejde dobbelt så hårdt som mennesker i dobbelt så lang tid og under meget dårligere forhold. dværge kan drikke rigtig meget før de bliver fulde, og de elsker det, de holder store fester hvor de drikker og spiser. (Det gør de også når der ikke er fest).

Når dværge kæmper, gør de det ikke kun for guld, magt og overlevelse de gør det også for deres forfædre. Dværge må ikke flygte når det gælder deres ære, så de kæmper til den sidste dværg.

Alle dværge går ind for fest, for at drikke sig fulde og spise sig mætte. Dværge har altid haft de bedste bryggere. Dværge mjød er stæk og har nærmest helbredende egenskaber. Dværge er den mest teknologisk udviklet race. De har pistoler og andre anordninger, som mennesker stadig kun kan misunde. Dværge bruger sjældent sværd og lignende, men derimod økser, hakker og hamre.

Dværgene har også deres eget smede system. Dværge er lidt selvoptagede og tager kun imod ordre, fra deres overordnede eller fra ældre dværge. Alder spiller en meget stor rolle hos dværgene og alderen går ofte forud for rang.

I en mine bestemmer dværge herren, han udnævner hvem der er minemester. Minemesteren skal lede udgravningen, og de andre arbejdere, så de har de ting de skal bruge. Andre er smede og de køber jern hos minearbejdere.