Trolde

Trolde har brun hud og skal derfor males brune med hudmaling, man må gerne nøjes med kinder, dog ser det bedst ud hvis hele ansigtet er malet. Det kan købes i rollespilsbutikker og hos visse hobbyforretninger. Skulle der møde en trold op som ikke er brun, har vi hudmaling til rådighed, men det foretrækkes at det er sket hjemmefra. Derudover vil vi gøre opmærksom på at trolde ikke gør frygteligt meget ud af deres udseende: flænset tøj er langt fra unormalt, og de bruger gerne læder eller pels hvor de kan. Farverne er typisk naturfarvet, brune, sorte og mørkegrønne derudover kan trolde godt lide rødt som ild.

Troldenes navne er ret ofte ret simple og navnet er ofte noget der findes og passer sammen med deres personlighed, (lidt ligesom indianere). Navne kan være Sten (en jord shaman), Flænser (en kriger der flænser ens modstander), Skriger (han elsker at skrige), Knogle (Han bar altid knogler) og Ulv (en mere snu trold).

De der spiller trolde vil finde ud af at det er en rigtig sjov race at spille. Mange der prøver denne race har ikke lyst til at skifte igen. De går ikke så meget op i at tingene skal se pæne ud eller om man er rig. Så længe tingene virker og man har råd til et brød eller et glas mjød er man glad. Troldene kan nogle gange virke lidt dumme. De har svært ved at tælle og læse (de synes ikke det er vigtigt) og på grund af deres impulsivitet (de handler før de tænker sig om), kan de godt udad til virke dumme. Hvis de stopper op og tænker sig om, vil de være lige så kloge som alle de andre

Trolde har brun hud som jorden og et temperament af ild. Dette er de to elementer som Oldetrolde skabte dem af. Trolde er naturvæsner som elvere, men det er også den eneste lighed. Hvor elvere er fine er trolde grove og hvor elvere er eftertænksomme, er Trolde styrede af deres følelser. Trolde elsker at leve og man lever nu engang bedst når der er kamp, fest, mjød, mad og gode venner.

Trolde har ikke rigtig tid til det de synes er kedeligt, såsom at arbejde. Derfor har de det bedst hvis de kan få andre til at arbejde mens de laver noget sjovt. Trolde er impulsive og fortrækker næsten altid den hurtige løsning og derefter måske den næst hurtigste. Dette betyder at hvis man kan råbe højt og trampe i jorden for at få sin vilje, så gør man det, og hvis det ikke virker, var det jo sjovt at prøve. Andre racer betragter derfor trolde som farlige og uforudsigelige. De truer tit og slås af grunde mennesker ikke kan forstå, Alle trolde ved at det er sjovt så hvorfor ikke?

For at forstå hvorfor Trolde kan holde sammen, når de er som de nu er, må man forstå lidt om Oldetrolde. Trolde ved at de ældgamle guder Liv, Lys og Oldetrolde skabte verden og alting naturligt før guderne kom. Oldetrolde beherskede jorden og ilden og det var af disse elementer han skabte alle seje og stærke ting såsom ulve, bjørne, vildsvin, torne, gift og minotaurere. Nogen gange gjorde han det selv og andre gange hjalp han Liv og Lys med. (Troldene har ikke nogen historie hvor Liv og Lys hjalp Oldetrolde). Men det vigtigste var at Oldetrolde skabte troldene til at passe på det han havde skabt. Derfor vil trolde holde ubrydeligt sammen hvis de mener at det er nødvendigt.