Elver racer

Krav: Du skal have spidse ører

 

Generelt om elverne

Agile, smukke og mystiske forsvarer elverfolket Frigoskoven og andre oldgamle steder knyttet til naturen og de ånder elverne skylder deres eksistens.

Da det lykkedes en af menneskekongernes tjenere at udrydde hele elver- og sortelverracen med et katastrofalt huk, ved at dræbe elverracernes skabergud Eralia, var det i menneskenes barnlige øjne enden på elverne, men de er intetanende og utålmodige som børn og de kender ikke til de kræfter der har omgivet dem fra gamle tider.

De gamle natur-, skygge- og elementånder, der langt om længe har undsluppet gudernes fængsel genfødte elverne og sortelverne som et folk, en race, som nu har bortkastet deres lænker og indset at dem, der ikke kan respekterer og elske naturen ikke hører hjemme i denne verden.

Naturen har undergået en enorm forandring og de væsner, der er tættest tilknyttet naturen og elementerne ved at der er en storm på vej.

Elverfolket har accepteret deres skæbne og har inviteret andre skabninger med rod i naturen til at slutte sig til dem. Verden vil ændre sig og kun de væsner, der slutter sig bag åndernes vilje vil blive tilbage.

Som elver er der nu mange flere muligheder for at skabe en original og speciel karakter, men som grundregel er der stadig et par hovedtræk som vi gerne ser overhold hos alle elverne:

· Elverne er alle født spidse ører.

· De fleste elvere følger ikke guderne, men tilbeder ånderne.

· Som elver beskytter man naturen og ånderne, og er mistroisk over for alle der ikke er elvere.

 

Eksempler:

Selv blandt elverne er der forskellighed. Her er et par eksempler på typer af elvere man kan finde i Arnstad.

 

· Skovelvere

Elverne har altid beboet de magiske skove, men har de sidste mange tusinde år set passivt til mens naturen blev tæmmet omkring dem af yngre racer. Nu står kun en lille del af de gamle skove tilbage, men elverne har set tegnene, naturen og elementerne har rejst sig i gudernes fraværd og ånderne agter at tage deres verden tilbage.

Elverne er i personlighed meget forskellige, nogen er lige så blide og indbydende som en klukkende kilde på en sommerdag, mens andre er mistroiske, vilde og aggressive som et såret dyr, der forsvarer dets sidste rest af territorie.

Nogen er krigere, der foretrækker bevægelse og fart, og som mestre både buen, sværdet og spyddet til en sådan perfektion at selv den mest pansrede menneskeridder må se sig fortabt.

Andre fokuserer på mere fredelige erhverv som samlere, jægere, håndværkere eller handlende. Det er dem, der sørger for at elverne kan leve af skoven og at der i ny og næ udveksles varer mellem skovens folk og de andre racer i Arnstad

Endeligt er der magikere. Elvernes mestring af magi er uden sidestykke og med åndernes hjælp er de næsten ustoppelige med deres oldgamle viden og evigt ungdommelige styrke og beslutsomhed.

 

· Gråelvere

Efter genfødslen vækkede ånderne alle elverne, sorte som almindelige, som en race og gamle stridigheder hører fortiden til.

Men visse elvere, bærer stadig hadet og mørket i deres hjerter, men de har valgt at bruge deres vrede til et bedre formål.

Da de lagde mørket delvist bag sig ændrede ikke kun deres væsen sig, men også deres udseende, de blev lyse i huden som det oprindelige elverfolk, men en mørk skygge ligger stadig i deres hjerter hvilket har fået de uvidende mennesker til at døbe disse ”gråelvere” på trods af at der ingen fysisk forskel er på dem og de almindelige elvere.

De tidligere sortelvere tilbeder også ånderne, men mange tilbeder den mørke side af naturen og undergrundens skyggeånder for naturen har to sider og både den lyse og den mørke skal have elvernes taknemmelighed og loyalitet.

”Målet helliger midlet” er elvernes motto og intet skal stå i vejen for skovens folk når de tager det tilbage der er retmæssigt deres.

Ønsker du at vide mere om elver-racen, dens historie eller hvad du kan spille så er du velkommen til at skrive til en af arrangørerne eller tage kontakt til en spilleder på en af vores spilaftner